tirsdag den 1. december 2009

Tiden går

Fik noget lækkert garn af min mor - det blev til dette lille ret strikkede Baktus tørklæde som passer perfekt under jakken så man ikke bliver kold på halsen, jakken lukker aldrig tæt selvom den lynes helt op! tørklæder måler 130 cm er strikket på pind 5.I den sidste tid er mine sutsko blevet "berømte" en pædagog fra børnehaven kom pænt en dag og spurgte om de sut sko mine børn bruger i børnehave kunne laves i str 46 :-) og det kunne de da - og glad blev han så i sidste uge - samme aften ringer min søster så og fortæller mig at hendes veninde da gerne liiiiige vil bestille 3 par i str 45, 40 og 31 så jeg har lidt at se til - dejligt. Her er et billede af et tidligere par sutsko - er dog begyndt at lave et større stykke ved anklen så der kan laves ombuk ved anklen - og dejlig varme er de.


Og så er jeg ellers også lidt stolt af mig selv i dag - har længe gerne ville i gang med strømpepindende men har ikke været gode venner med dem!!!
Men så bestilte min søster et par vanter og så ville jeg bare lære det - og vupti her til morgen blev den første vante færdig. (nu skal jeg så bare i gang med den anden :-))

1 kommentar:

Helle - Hjemmeliv sagde ...

Aaah ja, Baktus er en super skøn lille sag at have om halsen. Jeg er nødt til at strikke et par stykker mere, for børnene er vilde med dem ;-)
Din vante blev rigtig fin! Godt du fik "besejret" strømpepindene ;-)